Vas odbor za razvoj

Učlanjene i obnova IEEE članstva

Standardni način učlanjenja ili obnove članstva IEEE je putem IEEE web stranice (www.ieee.org).

Iz ponuđenih kartica potrebno je izabrati Membership. Na stranici "Membership" potrebno je izabrati odgovarajući link za učlanjenje (Join IEEE) ili obnova članstva (Renew).

Za obnovu članstva biće vam potreban IEEE Web Account da bi mogli pristupiti web stranici za obnovu IEEE članstva.

Naglašavamo da prilikom registracije izaberete da ste student dodiplomskog (undergraduate) ili postdiplomskog studija (graduate) čime ostvarujete značajan popust na iznos članarine.

Plaćanje ćlanarine može se obaviti kreditnom karticom (Visa, Master Card, Diners Club i American Express), što je i najbrži i najjednostavniji način. Oni koji nemaju kreditnu karticu mogu popuniti aplikaciju putem Web-a, ali trebaju izabrati opciju "Print and Mail with Payment" na "Checkout" stranici.

Nepopunjenu aplikaciju moguće je dobiti i slanjem elektronske pošte na adresu application-request@ieee.org ili je skinuti sa stranice Member Application (Adobe PDF format).

Potrebno je napomenuti da ako je vaš godišnji prihod manji od US $12,300 imate pravo na popust od:
- 50% na IEEE članarinu
- 50% na članstvo u jednom od Društava
- 50% na publikacije izabranog društva
Ovaj popust ostvarujete tako što na prvoj stranici, u proceduri prijavljivanja, na kojoj se pojave cijene, "IEEE Basic Membership Package", ispod dugmeta "Recalculate" na prvoj liniji gdje piše: "You may be eligible for lower dues rates based on special economic circumstances. Kliknete na link "Click here to find out."
Ovi popusti su dostupni samo za obične članove IEEE (a ne i za studente).

Vaša IEEE članska karta bi trebala stići u pošti za dvije do četiri sedmice.

Valid XHTML 1.0 Strict